onsdag 1 februari 2012

Erik Fernholm besöker Falköping 1.2.2012.

 • Näringslivsrådet i Falköping arrangerade  detta inspirerande möte med Coachen Erik Fernholm på Kurorten Mösseberg, onsdagen de 1 februari 2012.
  TOBIAS QVIST - ERIK FERNHOLM - PER LUNDBERG


  Kommer just från Kurorten, där Näringslivsrådet anordnat för drygt 100 personer, ett "möte" med den inspirerande och underhållande "Lyckoexperten" och coachen Erik Fernholm.

  Han berättade mycket underhållande och fängslande om hur viktigt det är med trivsel och meningsfullhet i arbetet.
  Han grundade lyckoaktivist.se. Han var även utsedd till årets föreläsare 2011 av SAJ.SE

  Han tyckte att vi skulle "Skapa upplevelser" och synliggöra det som är viktigt! (prioritera som vi kallar det ibland) Vi skall skapa tillit till varandra. Ställa fokus och agera på detta!

  Ett ordspråk som han ändrade på var:... "Det är tanken som räknas!" Till: "Det är handlingen som räknas!" Det hjälper föga att man "tänker" om man inte har en telepatisk förmåga förstås! Det är allt för lätt att komma undan.

  Därför gick min son Per Lundberg och jag fram till honom för att ge honom en "KRAM" och tacka för ett mycket bra och trevligt föredrag, vilket uppskattades.

  Bilden föreställer till vänster Tobias Qvist som sysslar med "kreativ företagande", Erik Fernholm själv, samt min son Per Lundberg.