måndag 5 januari 2015

Ursvenskar kontra invandrare.

"Ursvenskar",kontra Invandrare.

Skillnaden är väl den att vi i dag/numera lever i ett mer konkurrensutsatt  globalt "samhälle i samhället", där det mer eller mindre är "djungelns  lag" som numera råder/styr/gäller tyvärr.

Vi bevakar alltmer våra "revir!"

Det är en troligtvis en "kulturchock" för många med alla nya färger på både människor och på deras sätt att klä sig,samt ett språk som de flesta ej förstår/begriper.

Nu gäller verkligen för de som bestämmer, att se till,att immigration till vårt land blir meningsfull för alla inblandade, annars blir det stor risk att missnöjet drabbar fel människor(invandrarna).

Hoppas nu bara att vi "svenskar" har lärt oss ngt, efter det missnöje som visats på olika sätt och att vi förbättrar vårt sätt att ta hand om alla behövande flyktingar.

Direkt efter andra världskriget fanns det ju jobb åt alla , även till de "invandrare",som då så eftertraktat kom till oss!

Nu är vi väl alla mer eller mindre "världsmedborgare", som försöker anpassa oss i det "universella" och de krav det stället på oss som medmänniskor.

Det gäller nu att forma en migrationspolitik som verkligen förmår att förena idealism och realism, eftersom det handlar om våra medmänniskor i nöd.

Jag önskar att det förhoppningsvis skall bli fred på jorden och att vi ökar förståelsen för varandra och varandras kulturer mm...

(Snart vill väl "indianerna" få tillbaka "sitt land" oxå.....)

Kram på er!