onsdag 2 december 2015

Asyl-Immigration

Asyl -immigration.(världsmedborgarna )Jag är normalt inte så politiskt intresserad,men kan inte låta bli att tycka till i denna kaos,som nu våra politiker ställt till med..

Om man nu av någon  anledning har för avsikt att söka asyl i ngt annat land vore det väl en fördel att ta reda på vad för lagar och regler som gäller i respektive land..

Vi i Sverige borde ha tydligare regler för detta vad gäller mat, skolmat, klädseln,kyrkor och allmänt uppträdande.
Sedan är det ju bara att informera om detta.
Skulle våra traditioner av olika anledningar ,ej falla i smaken för oliktänkande,hinder, ( muslimer t.ex) är det ju vara att anvisa dem till ca 57 andra länder där det förekommer samma tro och inrikting.

Sedan gäller det att kunna logistiken/planeringen  om hur många vi kan ta emot på ett värdigt sätt så att dessa asylsökande /flyktingar får ett värdigt liv och har möjlighet att få utbildning ,jobb och kunna acklimatisera sig i vårt samhälle..

Oavsett partitillhörighet tycker jag att våra lagar borde vara enkla/lätta att följa och efterleva för alla inbladades .
Idag tycker jag det är kaos i alla instanser och smutskastningen pågår internt vem som bär ansvaret.
Det är stort politikerförakt idag som tyvärr inte leder någonstans ...

Det drabbar ju enbart de oskyldiga invandrarna ,eller hur?Ni politiker bör nu omgående se till att vårt land får fasta och gångbara regler för samtliga individer som finns lite här och där i vårt avlånga land med ovissa framtidsutsikter.

Sluta upp med era barnsliga tjafs och gör det jobb ni är valda till,nämligen att gemensamt se till att vårt land Sverige sköts på ett professionellt ,framgångsrikt och human sätt.
Eller ställ era platser till förfogande så får vi söka kvalificerade personer för denna uppgift.
Väx upp och kom upp ur sandlådan.
Varför blev ni politiker egentligen kan man undra?
Det är bråttom.....nu...
God Jul på er..