torsdag 14 februari 2013

Aktiva Seniorers årsmöte i  Falköping den 12 februari 2013.

Ett Collage som visar våra välbesökta träffari Fredriksbergskyrkan!
Det är vår ordförande Jörgen Rupert som syns mitt i collaget vid mikrofonen.


Till höger  i bild berättar Arkitekten Stig Morud för oss hur Fredriksbergskyrkan kom till under hans "Ritbord" och ledning en gång i tiden. Vår ordförande : Jörgen Rupert till vänster i bild och i mitten syns delar av styrelsen.

Föreningen har i dag (2013-02-12)140 medlemmar och har under 2012 haft 9 sammanträden/aktiviteter.

Styrelsen har bestått av : ordförande, Jörgen Rupert, vice ordf, Bo Davidsson, sekreterare, Greta Breding, kassör, Barbro Brostrand Lovén. Övriga ledamöten har varit: Gunnel Molin, Hans Athley och Britt-Marie Haglund.

Hela styrelsen omvaldes för verksamhetsåret 2013.

Efter årsmötet kåserade Per Wahlström från Tidaholm om "Engströms" trägubbar på ett mycket trevligt och underhållande sätt.
 


Därefter informerade Gunnar Hedberg om Seniordatakurser på Medborgarskolan under våren. Det finns fyra kurser att tillgå: Windows words, Internet&e-post,mer om Windows samt Bildredigering.

Det finns även möjlighet att följa Lennart Rundqvist föredrag om : "Sveriges Historia-mellan förr och sedan", på Medborgarskolan.

Vardagsjuridik och Seniorgympa finns även på programmet.


Nästa gång den 12 mars träffas vi på nya Pellviks och den 9 april kåserar Sven Carlén om Ytong och kalkindustrin. Den 14 maj Blir det "Ack Värmeland du sköna!" och våren avslutas med månads möte den 11 Juni.